Időjárásjelentés #7

2011.10.02. 11:42

Hát, vissza kellett olvasnom, hogy mégis mennyiben változott a #6-os jelentés óta a helyzet... de őszintén szólva: nem sokat. :)

Tényleg olyan átmenettelenek az évszakok itt. Még mindig hűvöskés-kellemes a hőmérséklet, több-kevesebb esővel. Tegnap pl. 5-10 perces megszakításokkal végig esett. Amúgy jól nézett ki (bentről :) ): ahogy zubog az eső, aztán csak szemerkél, majd pár perc után újrakezdi.

A felhők is a szürke-szivárvány minden lehetséges árnyalatában tűnnek fel. Egyik ír kollégám furán nézett, amikor ecseteltem neki, mennyire szeretem nézegetni a felhőket, de aztán amikor rámutattam, konkrétan mit is kedvelek bennük, végülis egyetértett velem. :)

Ha már szivárvány, akkor szót ejtek az igaziról, Írország egyik jelképéről is: sokszor előbukkan, nem ritka a "teljes szivárvány" sem - az esős aszfaltról visszatükröződő napsütés feletti "isteni boltív" tényleg fel tudja villanyozni az egész napot :)

Szerző: Zheran

Szólj hozzá!

Címkék: idojaras

A bejegyzés trackback címe:

https://dublinizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr353271633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása