Időjárásjelentés #5

2011.07.26. 19:55

Észrevétlenül érkezett a nyár, sokáig maradt és észrevétlenül is távozik.

Nagyjából így lehetne összegezni az eddigi "évszakot"... Néhol melegecske, néhol hűvöskés - a múlt héten egyik este pl. befűtöttünk este, 8 fokot mondott az időjárásjelentés :(

De azért nem panaszkodunk, 3-4 napnál tovább egyhuzamban nincs felhős idő, akkor is ki-kikukucskál a Napocska percekre. Néha esik, de leginkább nem - tulajdonképpen folyamatos "magyar tavasz"-nak is nevezhetnénk a dolgot.

Kivéve, hogy nincsenek igazán viharok és sokkal kiszámíthatóbb az idő. Mindig viszek vékony kabátot és sosem bánom meg. Ennyi.

Viszont annyiban szeszélyes a dolog, hogy egyik nap képes hétágra sütni a Nap, másnap meg hideg, borongós, néhol esős idő köszönt be. Jól példázza ezt, hogy - megfigyeléseim alapján - az időjárásjelentés egy napra előre egész pontosan meg tudja mondani, milyen lesz az idő - de két napra előre már biztosan téved :)

Nem is untatok senkit tovább ezzel a bő lére eresztett semmivel - mindenki élvezze ki a magyar nyár összes hideg és melegfrontját ;)

Szerző: Zheran

Szólj hozzá!

Címkék: idojaras

A bejegyzés trackback címe:

https://dublinizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr343102124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása