Időjárásjelentés #3

2011.05.28. 20:01

Jön a nyár.

Ahogy hallom... legalábbis Magyarországon biztosan :D

Közben Írország ugyanis rájött, hogy elfeledkezett magáról - hát most bepótolta rendesen, főleg az utóbbi két hétben.

Volt pár igazán meleg nap, de amúgy egyre felhősebb időszakok váltották egymást egyre esősebbekkel. A héten be is kellett fűteni párszor, mert a szél szinte szó szerint kifújta azt a maradék kis meleget is, amit a ház esetlegesen felhalmozott napközben. Még az itt rokonlátogató Obama elnöknek is fejfájást okozott, hogyan közlekedjen a helikopterével, hehe, Welcome to Ireland :D
Egyik nap kabátot is kellett venni, bár akkor már az írek azt mondták, hogy "hideg van". (Ja, de azért rövidnadrágban/pólóban viszik ki a szemetet...)

Tipikus "depis" napok voltak.

Az esőt amúgy még mindig szeretem. Bár párszor megint megáztunk (még mindig nincs ernyőnk, szerintem ebből már sportot űzünk), szinte sosem esik fél óránál többet, és összességében kellemes élmény. Még odakint is.

Most, a hétvégén tapasztaltuk elöször a "Húha, süt a nap, menjünk kirándulni!"-érzést. Úgy is tettünk - hiszen a tenger még haragosan is gyönyörű :)

Szerző: Zheran

Szólj hozzá!

Címkék: idojaras

A bejegyzés trackback címe:

https://dublinizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr672939551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása