Időjárásjelentés #4

2011.07.10. 11:43

Itt a nyár :) Most már tényleg!

Egyik nap 25 fok körüli hőmérsékletet produkált a Napocska, este sem ment 20 fok alá. És mivel ráadásul hétvégére esett ez a nap, mindenki bőszen BBQ-zott a kis kertjében, ment a dajdaj, jókedv, hangulat! Mit csinálnának ezek Spanyolországban? :)

Az esős időszakok száma leheletnyivel megnövekedett, de alig észrevehetően... Mondjuk azért párszor megáztunk, de ahogy már említettem, itt az is más - és mivel a levegő alapvetően nem annyira hideg már, tulajdonképpen kellemesnek is volt mondható :)

A pár esős napot viszont bőven ellensúlyozza, hogy kevesebb a simán "csak felhős" idő, a napocska jó sokáig fent van (este 10-kor még világos van) - figyelni is kell, mert ugyanúgy - ha nem jobban - le lehet égni, mivel amúgy nincs kánikula, és ez csalókává teszi a napsugarakat a "magyar nyárhoz" szokott ember számára.

Szóval sokszor van kirándulóidő - ki is használjuk... Ki tudja, talán egyik hétvégén még a tengerbe is bemegyünk - legalább bokáig :D

Szerző: Zheran

Szólj hozzá!

Címkék: idojaras

A bejegyzés trackback címe:

https://dublinizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr833054519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása