Holnap megyünk az új házba - izgalom, várakozás, estébé!

Bár ma speciel St. Patrick nap van, ez annyira nem érint minket... mivel általában ez zsúfolt felvonulással, masszív italozással és általános lezülléssel párosul, és ez babakocsival nem annyira mókás.

Egyébként nem nagyon értem a "Szent Patrik" ilyen irányú "ünneplését" (vannak még páran így ezzel itt Írországban is) - elvégre ez egy amolyan magyar államalapításhoz hasonlítható, elvileg mélyen vallásos megemlékezés... Volt is olyan időszak, amikor betiltották az alkohol árusítását, persze ezt azóta már valahogy átértékelték (gondolom gazdasági szempontból) :)

Szóval ismét pakolhatunk, bár most legalább megvan az a könnyebbség, hogy mindegy, hányfelé pakolunk, hány kilósak a cuccok. Szerencsére az egyik kollegám most vett egy 4x4-es autót és így szinte extázisban ajánlotta fel, hogy végre (ki)használhassa a kocsiját :D

Ismét elköszönök, remélem tényleg menni fog a kábel és csak 1 napra leszünk elvágva a külvilágtól :)

Azért mindenki igyon egyet az ünnep alkalmából az egészségre, meg a boldogságra, elvégre, ahogy az írek mondják:

"Everyone is a little bit Irish on St. Patrick's day!" :)

A bejegyzés trackback címe:

https://dublinizacio.blog.hu/api/trackback/id/tr972746671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása